Marketing og reklame - Fotograf Allan Hansen

Naturligt lys

Udgangspunktet er altid at tage reklame- og produktbilleder i naturen - altså med mindst mulige kunstige rekvisitter. Her er nemlig det allerbedste lys ("når det rigtige lys er der"), og farverne kommer hermed bedst frem.

Nogle af billederne fritskrabes således at produktet fremstår klarest i al sin enkelhed.

Historien skal med på billedet

Jeg sætter mig altid ind i produktet og har som mål at få historien med i billedet.

Case: the Organic Company
The Organic Company handler med økologisk bomuld i form af tilbehør til hjemmet og tilbehør til baby. Primært i eget design. The Organic Company går meget op miljø også på andre fronter end lige hvordan bomulden er dyrket og forarbejdet. Derfor var det oplagt, at jeg kun brugte naturen (udover mit kamera) til at tage deres produktbilleder.
Før jeg tog billederne, gik jeg rundt sammen med ejeren, Joy Vasiljev for at høre hvilke tanker, de havde gjort sig og ergo høre deres historie - for at gengive den i billederne.

Udtalelse fra ejeren Joy Vasiljev:

The Organic Company har brugt forskellige fotografer gennem tiden, kun Allan har forstået at få vores værdi med i produktbillederne. Herudover at farverne og kvaliteten ganske enkelt er perfekte. Allan får de varmeste anbefalinger fra the Organic Company.

Kataloget 'The Book' fra 'The Organic Company' viser hvordan billederne bruges i markedsføringen.

Kontakt
Fotograf Allan Hansen med Canon Kamera

Fotograf Allan Hansen
Ågerupvej 50
Arnakke ved Holbæk
DK-4390 Vipperød
Danmark

Web: www.arnakkefoto.dk/
  • Tlf
  • +45 4082 9605
  • Mail
  • info (at) arnakkefoto.dk


Marketing- og reklamefotograf - Kreativ, enkel billedbehandling
Det er oplagt at bruge naturligt lys til at tage produktfotos af økologiske produkter. Det giver et et fantastisk realistisk liv i farverne.